U bevindt zich hier:

Werken bij Bordewijk De Adviseurs

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Passen deze vacatures niet bij jou? Goed gekwalificeerde nieuwe collega's zijn altijd welkom. Open sollicitaties ontvangen wij graag via: info@BordewijkDeAdviseurs.nl.

Werken bij Bordewijk De Adviseurs
Onze mensen zijn onze belangrijkste waarde. Kennis op het gebied van bouwfysica, elektrotechniek en werktuigkunde is essentieel. Nóg belangrijker is het dat wij die inzetten op een manier die zorgt voor enthousiaste opdrachtgevers. Bij Bordewijk De Adviseurs zoeken we dus altijd mensen die niet alleen oog hebben voor het "wat", maar zeker ook voor het "hoe". 

Werken bij Bordewijk De Adviseurs betekent samenwerken, waarbij je gebruik kunt maken van alle kennis en ervaring van de organisatie. De werksfeer kun je het best omschrijven als no-nonsense, resultaatgericht, informeel en gelijkwaardig. 

Onderdeel van 360Vastgoed
Ons unieke netwerk met vijf organisaties, onder de vleugels van 360Vastgoed, maakt ons tot een heel aantrekkelijke werkgever. Niet alleen voor studenten en young professionals, maar ook voor ervaren professionals in onze sector. Er is altijd wel een opstappunt te vinden dat aansluit op het verloop van jouw carrière - en welke volop perspectieven biedt voor het vervolg ervan.

Bordewijk De Adviseurs is een vooruitstrevende kennisorganisatie op het gebied van bouwfysica en installatietechniek. Met een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten. Door de jaren heen is er een unieke synergie en samenwerking ontstaan waarin onze collega’s zichzelf continu ontwikkelen en ervaring opdoen. Want hoe goed onze faciliteiten ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken.

Wat verwachten we van jou?
Al met al bepaalt bij Bordewijk De Adviseurs iedereen zijn eigen route. Die route is voor iedereen net even anders. Dat moet ook, want geen twee mensen zijn gelijk. Maar bij het kiezen van deze eigen route hoort ook eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat je de regie over je toekomst zelf in handen neemt. En houdt, door steeds weer nieuwe dingen uit te proberen, niet bang te zijn om te blijven leren en ervoor te zorgen dat je optimaal inzetbaar blijft. Enerzijds door de vereiste kennis, vaardigheden en certificaten op peil te houden, anderzijds is het belangrijk om in de gaten te houden of de eigen kennis en vaardigheden op termijn nog wel nodig zijn binnen Bordewijk De Adviseurs en onze sector als geheel. Wij helpen je daar graag bij.

 

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring