U bevindt zich hier:

Monumentaal vastgoed

Bij monumentaal vastgoed ontwerpen wij niet vanuit het perspectief van de techniek maar vanuit de impact die wij hiermee kunnen realiseren ten gunste van de gebruikers én met respect voor de architectuur en historie.

Deze perspectieven hanteren wij bij al onze projecten, maar in het bijzonder bij monumentaal vastgoed. Hoe kunnen onze technische oplossingen bijdragen aan een optimaal comfort, waarbij gelijktijdig rekening wordt gehouden met het monumentale karakter en de rijke historie van de gebouwen? Dit soort vraagstukken vragen om creativiteit van alle ontwerppartners en ervaring met monumentale gebouwen. Wij beschikken over deze creativiteit en ervaring: kerken, musea, kloosters, forten, industrieel erfgoed, etc. Voor al deze soorten monumenten bieden wij een passende oplossingen die het karakter van het gebouw niet aantasten.

Wilt u meer weten over onze visie en ervaring met betrekking tot monumenten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs of kijk bij onze projecten en diensten.

Actualiteiten & Publicaties
in sector Monumentaal vastgoed

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring