U bevindt zich hier:

Bedrijfshuisvesting

Technologische ontwikkelingen maken plaats en tijd minder relevant. Privé en zakelijk raken steeds meer met elkaar verweven.

Deze dynamiek heeft impact op de wijze waarop gekeken moet worden naar bedrijfshuisvesting en commercieel vastgoed. Hoe zorgen wij ervoor dat uw retail-, kantoor-, bedrijfs-, productie- of logistieke ruimte aanpasbaar blijft aan de veranderende omgeving en wensen: doelmatig, doelgericht en kostenefficiënt. Welke winkelconcepten spelen in op de kansen en bedreigingen die het ‘thuiswinkelen’ met zich meebrengen en hoe kunnen wij een commerciële ontwikkeling hierop afstemmen?

Bordewijk De Adviseurs adviseert organisaties, ontwikkelaars, beleggers en retailers bij de ontwikkeling van bedrijfshuisvesting. Wij adviseren op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkundige installaties en Bouwfysica. Hierbij denken wij niet vanuit de techniek, maar vanuit de impact die wij hiermee kunnen realiseren voor de gebruikers en de vastgoedeigenaren zelf. Daarnaast kunnen wij u adviseren op het gebied van BREEAM. Dit is een beoordelingsmethodiek om uw nieuwe of bestaande vastgoed te beoordelen op 9 thema's met betrekking tot duurzaamheid, waaronder energie, water en materialisering. Door uw vastgoed volgens de richtlijnen van BREEAM te laten beoordelen wordt de duurzaamheid daadwerkelijk zichtbaar gemaakt en kunt u zich internationaal onderscheiden. Afhankelijk van de BREEAM-score en de getroffen maatregelen zijn er diverse subsidiemogelijkheden, zoals de MIA, EIA en de SDE+.

Wilt u weten wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten & Publicaties
in sector Bedrijfshuisvesting

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring