Over ons

Wij denken niet vanuit techniek, maar vanuit de impact die wij realiseren ten gunste van de gebruiker.

Bordewijk De Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor bouwfysica en installatietechniek. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij bouwfysische en installatietechnische vraagstukken.

Ons uitgangspunt hierbij is niet de techiek, maar de impact die wij hiermee realiseren ten gunste van de gebruiker. Wij leveren een bijdrage aan het creëren van duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken en recreëren. Of het nu gaat om het ontwerpen van installaties voor nieuwbouw of verbouwplannen of het beheer en onderhoud van installaties in gebouwen, wij helpen u in iedere fase de juiste keuzes te maken. Dit maakt ons de specialist in bouwfysica en installatietechniek die huisvesting van waarde creëert.

De basis van onze organisatie is een team van goed geschoolde, ervaren en gemotiveerde medewerkers, die plezier hebben in het werk. Door een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een continue terugkoppeling tussen alle teamleden wordt de kwaliteit van de geleverde diensten steeds verbeterd, zodat de opdrachtgever krijgt wat hij wil. Wij zijn in staat om ons te verplaatsen in de situatie van de klant. 
De individuele schat aan kennis en ervaring en de wens om die onderling te delen en samen te voegen staan garant voor het slagen van een project. We zijn betrokken, flexibel, hebben een groot inlevingsvermogen en kunnen door de bril van de opdrachtgever kijken.

Wilt u meer informatie over ons en hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van huisvesting dat uw proces optimaal ondersteund? neem dan nu contact met ons op of kijk bij onze diensten.

 

 

 

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring