U bevindt zich hier:

Nieuwbouw CPO Amstelbest, Amsterdam

Onlangs hebben wij opdracht ontvangen van Bouwgroep Amstelbest voor de nieuwbouw van een appartementengebouw te Amsterdam onder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).


Het CPO Amstelbest bestaat uit een groep particuliere opdrachtgevers. Zij bepalen samen de uitgangspunten van het project (o.a. EPC waarde van 0, veel groen, veel glas, grote balkons en zonnepanelen op het dak). De te bouwen woningen en appartementen worden zo veel mogelijk op de persoonlijke wensen van de opdrachtgevers afgestemd. Hiervoor is in de fase Voorlopig ontwerp/verkenning regelmatig overleg tussen de leden van de CPO, architect en adviseurs. Het doel is te komen tot een duurzaam ontwerp waar alle leden van de CPO zich in kunnen vinden.

Het project

Het project bestaat uit de nieuwbouw van een appartementengebouw bestaande uit 6 panoramawoningen, 3 loftwoningen (verdeeld over 2 verdiepingen), 1 dubbelbrede woning en parkeergarage.

Bordewijk De Adviseurs heeft opdracht voor het advies met betrekking tot de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en bouwfysica in de fases verkenning tot en met aanvraag omgevingsvergunning.

Wilt u meer informatie over dit project of wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen, neem dan nu contact met ons op of met één van onze adviseurs.


Pascal Heg

projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring