U bevindt zich hier:

Klimaatadvies Grote Kerk te Veere

De Grote Kerk in Veere dateert uit de 15de eeuw en is een rijksmonument. De Grote Kerk is eigendom van Stiching Monumenten Bezit en heeft een culturele bestemming. De plannen van de opdrachtgever zijn om de kerkzaal meer te gebruiken voor bijvoorbeeld concerten, ballet- en theatervoorstellingen en exposities. De authentieke elementen mogen door de benodigde aanpassingen niet verloren gaan.

Het project

Om het voor gebruikers en bezoekers tijdens de culturele evenementen aangenaam te maken moet de verwarmingsinstallatie aangepast worden. Ook de elektrotechnische installatie moet toereikend zijn voor het veranderde gebruik van de kerk. Het gebouw moet toekomstbestendig worden. Denk aan diverse plaatsen waar het podium opgesteld moet kunnen worden voor de verschillende voorstellingen.

Door ingenieursbureau Physitec is een advies uitgebracht voor de verwarmingsinstallatie. In deze fase werken wij dit advies uit tot een technisch bestek voor de verwarminginstallatie en de elektrotechnische voorzieningen. De opdrachtgever wil starten met de culturele evenementen in de zomer van 2018.

Wilt u meer informatie over dit project of wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen, neem dan nu contact met ons op of met één van onze adviseurs.


Bert Vlijm

projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring