U bevindt zich hier:

Het Nieuwe Vroeger te IJmuiden

Vanuit een integraal ontwerp naar een installatieconcept met aandacht voor duurzaamheid en bouwfysica.

Dit project betreft de nieuwbouw van 34 appartementen en 28 grondgebonden woningen verdeeld over 4 woonblokken (koop en huur) in IJmuiden. We zijn door Woningbedrijf Velsen gevraagd voor de installatietechnische en bouwfysische begeleiding van het plan Het Nieuwe Vroeger. 

Bordewijk De Adviseurs heeft een aantal varianten voor het installatieconcept opgesteld. De varianten zijn onderzocht op financiële haalbaarheid (investeringskosten, exploitatiekosten, energiebesparing, onderhoudskosten, etc.). Ook hebben we de ambities gekwantificeerd middels de GPR-score: de behaalde gemiddelde GPR-score is een 8,5. De woningen kenmerken zich door een laag energieverbruik, lage milieubelasting en een hoge mate van flexibiliteit (toekomstwaarde).

Na de ontwerpfase en het aanvragen van de omgevingsvergunning heeft Bordewijk De Adviseurs het installatietechnisch bestek voor zowel de bouwblokken als het terrein opgesteld. Na begeleiding van de aanbestedingsfase en de uitvoeringsfase heeft in 2017 de oplevering plaatsgevonden. Deze opdracht sluit aan bij onze missie om mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger te laten leven en werken.

In de PDF lees je meer details over dit project. Concrete vragen over dit project of over de dienstverlening van Bordewijk De Adviseurs? Neem dan contact op met Martijn van der Jagt: hij vertelt je er graag meer over!

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring