U bevindt zich hier:

Het Arsenaal te Doesburg

Het Arsenaal te Doesburg is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.

In het monumentale pand (1309) zijn verschillende functies ondergebracht waaronder een grand café, kantoorruimten en een bioscoop. Met het doel het comfort van de nieuwe gebruiksfuncties te verhogen is onderzoek gedaan naar de inpassing van optimalere ventilatievoorzieningen.

Op verzoek van de eigenaar van Het Arsenaal heeft Bordewijk De Adviseurs op locatie onderzoek verricht naar de inpassingsmogelijkheden van diverse ventilatieoplossingen. Vanuit deze inventarisatie heeft zij een aantal scnario's uitgewerkt om de haalbaarheid van de verschillende oplossingen vast te stellen. De scnarioanalyses /haalbaarheidsstudies bestaan uit het verzorgen van installatietekeningen en het opstellen van een onderzoeksrapport om haalbaarheid en bijhorende kosten inzichtelijk te maken. Bij het bepalen van alle oplossingsrichtingen is rekening gehouden met de monumentale karakter en de rijke historie van het gebouw. Daar waar mogelijk zijn ventilatieoplossingen bedacht die een geringe impact hebben op het karakter en aanblik de verschillende ruimten, dit alles met als doel acceptabele oplossingen die het karakter van het gebouw niet aantasten. Met de onderzoeksresultaten en tekeningen kan de opdrachtgever een subsidieaanvraag bij de provincie onderbouwen teneinde subsidie te verkrijgen en de oplossingen verder uit te werken en deze uiteindelijk te realiseren.

Wilt u meer weten over dit project of wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 


Rutger Zwanepol

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring