BREEAM-NL

U bent voornemens te investeren in vastgoed en wenst hiervoor de duurzaamheid te kwalificeren. Bordewijk De Adviseurs wenst u hierbij graag van dienst te kunnen zijn.

U bent voornemens te investeren in vastgoed en wenst hiervoor de duurzaamheid te kwalificeren. Welk doel u hierbij ook heeft: corporate identity, subsidiemogelijkheden, exploitatievoordelen etc., met BREEAM-NL beschikt u over een internationaal erkend instrument waarmee u uw gebouw op duurzaamheid kunt certificeren. Het certificaat geeft een objectief en erkend inzicht in de mate van duurzaamheid aan u als eigenaar, aan beleggers, aandeelhouders, kopers, beheerders, huurders en gebruikers. Het instrument kent meerdere keurmerken, te weten voor:

  • Nieuwbouw en renovatie
  • Bestaande bouw (BREEAM-IN-USE).  
  • Gebiedsontwikkeling
  • Sloop en demontage 
 Michael Teunen


BREEAM-NL expert

Wilt u aan de slag met BREEAM-NL? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Michael Teunen, erkend BREEAM-NL expert, via michael.teunen@bordewijkdeadviseurs.nl of 055-540 38 07.


Bepaal uw ambitieniveau met behulp van onze Quickscan 
Afhankelijk van uw duurzaamheidsdoelstellingen en budgettaire kaders kunnen wij met behulp van onze BREEAM Quickscan in beeld brengen welk ambitieniveau hierbij past en wat de gevolgen zijn voor uw project. De Quickscan geeft u snel een goed onderbouwde indicatie van de duurzaamheid van uw gebouw, gebouwen of project. Op basis van de Quickscan kunt u de definitieve koers bepalen en toewerken naar een officiële BREEAM scan en -certificering.  

Wat kunnen wij voor u betekenen in het BREEAM traject en certificering? 
De BREEAM experts van Bordewijk De Adviseurs verzorgen voor u het gehele traject om te komen tot uiteindelijke certificering. Voor de officiële meting heeft u echter meerdere partijen nodig. Als BREEAM expert verzorgen wij het traject, sturen op ambitie en borgen de benodigde informatie. Een BREEAM Assessor toetst of er aan de beoordelingscriteria wordt voldaan, aansluitend zal de Dutch Green Building Council (DGBC) er op toezien dat de beoordeling van de Assessor klopt. 

Tijdens het gehele ontwerp en realisatietraject wordt het project beoordeelt en continu getoetst op ruim negen duurzaamheidsaspecten, waarbij wij uiteraard sturen op het gestelde ambitieniveau. Uiteindelijk resulteert het in een definitieve score van 1 tot maximaal 5 sterren. Van een Pass (1 ster) tot Outstanding (5 sterren). 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BREEAM voor uw project of gebouw? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs of kijk bij onze projecten.

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2023 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring