U bevindt zich hier:

Investeren in erfgoed

Het kabinet investeert in de restauratie en verduurzaming van (grote) monumenten, met speciale aandacht voor monumentale kerken.

In een nieuwsbericht op de site van de Rijksoverheid beschrijft minister Van Engelshoven (cultuur) flinke investeringen in de kwaliteit van kunst en erfgoed van Nederland. 

Minister Van Engelshoven: “Met deze investeringen wil ik de cultuursector in Nederland laten floreren. Ik wil nieuwe generaties laten doorbreken. Ik wil kinderen al op jonge leeftijd enthousiast maken voor cultuur. En ik wil investeren in monumenten voor een mooie leefomgeving. Onze cultuur verdient het om in volle bloei te staan.”

Voor het erfgoed is de komende jaren 325 miljoen extra beschikbaar, zodat ook toekomstige generaties van het erfgoed blijven genieten en het erfgoed blijven beleven. Het kabinet zet dan ook in op toegankelijkheid van monumenten. Het kabinet investeert in de restauratie en verduurzaming van (grote) monumenten, met speciale aandacht voor monumentale kerken. Er is geld beschikbaar voor de restauratie en herbestemming van rijksmonumenten.

Bordewijk De Adviseurs heeft een rijke historie en groot trackrecord in monumentaal vastgoed. Wij beschikken over creativiteit en ervaring om voor kerken, musea, kloosters, forten, industrieel erfgoed, etc. een passende oplossing te bieden die het karakter van het gebouw niet aantast. Lees hier meer over onze dienstverlening in monumentaal vastgoed of bekijk onze aanpak bij de Grote Kerk te Veere.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp en weten wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het volledige nieuwsbericht staat hier: 
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/03/12/kabinet-waardeert-cultuur-met-flinke-investeringen.  


Rutger Zwanepol

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring