U bevindt zich hier:

EMM International vestigt zich op Hessenpoort in Zwolle

EMM International vestigt zich per 1 september op bedrijventerrein Hessenpoort te Zwolle. Op een kavel van ruim één hectare komt een modern logistiek centrum inclusief kantoorruimte en het knowledge & experience center. De bouw is reeds gestart.

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Non-paint wil zeggen alle producten die nodig zijn voor de voorbehandeling van oppervlaktes ten behoeve van het lakken/verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf. EMM heeft haar hoofdvestiging in Nederland, exporteert naar meer dan 70 landen, beschikt over eigen vestigingen in vele landen en werkt samen op basis van joint ventures.
Het moderne bedrijfspand bestaat uit circa 5.000 m² warehouse en circa 1.000 m² kantoorruimte en in de toekomst zijn er nog verdere uitbreidingsmogelijkheden op het naastgelegen kavel. Met deze nieuwbouw kan EMM haar structurele groei continueren alsmede logistieke processen verder optimaliseren.

Project

In opdracht van EMM International B.V. heeft Bordewijk De Adviseurs op het gebied van de technische installaties en bouwfysica, in samenwerking met Boers&Lem Vastgoedconsultants, Nieuw Nederland Architecten en SBM Bouw- en vastgoedmanagers het centrum ontwikkeld. Aan de Stegge B.V. is inmiddels gestart met de bouw. Klik hier voor de timelapse

Wilt u meer informatie over dit project of wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 


Pascal Heg

projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij ontwerpen installaties die mensen gezonder, comfortabeler, duurzamer en veiliger laten leven en werken.

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn
tel. 055 - 540 38 07

info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Postadres
Postbus 1407
7301 BR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo
tel. 0546 - 85 19 19
info@BordewijkDeAdviseurs.nl

Route naar Almelo >

Copyright 2023 - Bordewijk De Adviseurs - KvK-nummer 09115073

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring